top of page

Klussen voor ouderen en senioren. Eén adres voor kleine klusjes in en om het huis. Demonteren en monteren. Oók hulp bij audio/tv + computerproblemen, administratie en  regelwerk, advies nieuwe apparatuur, installeren  en daarna rustig uitgelegd.

Iedereen kan weleens 'n extra HELPENDE HAND gebruiken. Misschien omdat u slecht ter been bent, ziek of druk bent of omdat u partner is overleden en af en toe wat hulp kan gebruiken. Of het nu gaat om een boodschap doen, tv of audio installatie, lampen ophangen, gaatje boren, schilderij ophangen, uitleg smartphone of tablet, kast in elkaar zetten, hulp bij computer of laptop, regelwerk en administratie. Noem het maar op. Maar wie vraagt u dan ? U wilt niet steeds de buurman, uw kinderen of een van uw kennissen met uw karweitjes lastig vallen. Die zijn vaak al druk genoeg of wonen niet direct bij u om de hoek. En als ze op bezoek komen, dan wilt u liever dat ze voor de gezelligheid  komen  en  ze  niet  direct  aan  het  werk  zetten.

MULTI SERVICE UTRECHT BIEDT U DE OPLOSSING!

ÉÉN ADRES VOOR UW KLEINE KLUSJES IN EN OM HET HUIS.

Mijn doelgroep bestaat uit ouderen en senioren die nog geheel zelfstandig wonen, en af en toe een klushulp kunnen gebruiken, maar ook hulp kunnen gebruiken bij de dagelijkse bezigheden in huis. Ook bied ik hulp bij mensen die een beroerte hebben gehad of herstellend zijn ná een valpartij (hulpbehoevend) en aan het revalideren zijn en daarna weer zelfstandig thuis moeten gaan wonen. Denk hieraan bijv. aan de nodige hulpmiddelen die moeten worden gemonteerd.

Mijn affiniteit ligt bij kleine klusjes, technologie, het welzijn van dieren, de natuur en die van ouderen.

Mijn naam is Matthieu en kom uit Utrecht. Ik ben een handige doe-het-zelver, géén alleskunner! Ik ben oprecht, betrouwbaar  en  eerlijk persoon. Mijn doel is om mensen te helpen en daarbij te ondersteunen waar mogelijk zodat zij thuis langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Een helpende hand van A tot Z. Geen verrassingen achteraf!

Lijkt het u wat of misschien kent u iemand die wel wat hulp kan gebruiken en tevens een praatje wil maken.

Neem dan contact op en we maken geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

2021 advertentie MSU.jpg
bottom of page