top of page

Multi Service Utrecht - uw persoonlijke hulp bij langer zelfstandig blijven wonen

Welkom bij Multi Service Utrecht, gevestigd in Maarssen, uw betrouwbare partner voor kleine klussen in en om het huis.

Speciaal gericht op ouderen en senioren, bied ik een helpende hand voor zelfstandig wonen. Als uw vertrouwde aanspreekpunt ben ik er voor kleine klusjes, technologische ondersteuning, digitale nalatenschap, grafonderhoud, het monteren van hulpmiddelen, installatie van rookmelders en zelfs het spuiten van uw straatje.

 

Wat ik Doe:

  1. Kleine Klusjes: Of het nu gaat om lampen ophangen, een gaatje boren, of het in elkaar zetten van een kast, ik sta paraat voor allerlei kleine klussen.

  2. Technologische Ondersteuning: Hulp nodig bij het instellen van uw tv, audio, smartphone, tablet, computer of laptop? Ik help met rustige uitleg en advies.

  3. Grafonderhoud: Voor het respectvol en zorgvuldig onderhouden van grafstenen en grafzerken.

  4. Hulpmiddelen Monteren: Voor ouderen die na een beroerte of valpartij hulpbehoevend zijn en moeten revalideren, bied ik ondersteuning bij het monteren van benodigde hulpmiddelen.

  5. Digitale Nalatenschap: Adviserend en assisterend bij het regelen van digitale zaken voor later.

  6. Rookmelders Installatie: Belangrijk voor uw veiligheid; ik installeer rookmelders zodat u met een gerust hart thuis kunt blijven wonen.

  7. Straatje Spuiten: Voor een opfrissing van uw buitenruimte, spuit ik uw straatje zodat het er weer als nieuw uitziet.

Uw Helpende Hand, Matthieu:

Mijn naam is Matthieu, een handige doe-het-zelver met affiniteit voor het welzijn van ouderen, technologie, en dieren.

Ik ben oprecht, betrouwbaar, en eerlijk. Mijn doel is om mensen te helpen en te ondersteunen, zodat zij langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Geen verrassingen achteraf, alleen oprechte hulp van A tot Z.

Als u, of iemand die u kent, hulp nodig heeft en tegelijkertijd een gezellig praatje wil maken, neem dan gerust contact op.

Ik maak graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

bottom of page