top of page

Klussen voor ouderen en senioren. Eén adres voor kleine klusjes in en om het huis. Een helpende hand voor mensen die zelfstandig wonen en die af en toe een klushulp kunnen gebruiken. Eén vertrouwd aanspreekpunt, meedenkend en adviserend. Rustig benadering en uitleg. Géén verrassingen achteraf!

Iedereen kan weleens 'n extra HELPENDE HAND gebruiken. Misschien omdat u slecht ter been bent, ziek of druk bent of omdat uw partner is overleden en af en toe wat hulp kan gebruiken. Vroeg of laat lopen we tegen dingen aan waar wat extra ondersteuning gewenst is. Of het nu gaat om een boodschap doen, tv of audio installatie, lampen ophangen,

gaatje boren, schilderij ophangen, uitleg smartphone of tablet, kast in elkaar zetten, hulp bij computer of laptop, regelwerk en administratie, onderhoud van een grafsteen of grafzerk.

Maar wie vraagt u dan? U wilt niet steeds de buurman,

uw kinderen of een van uw kennissen met uw karweitjes

lastig vallen. Die zijn vaak al druk genoeg of wonen niet direct bij u om de hoek. En als ze op bezoek komen, dan wilt u liever dat ze voor de gezelligheid komen en niet om te klussen.

MULTI SERVICE UTRECHT BIEDT U DE OPLOSSING!

ÉÉN ADRES VOOR UW KLEINE KLUSJES IN EN OM HET HUIS.

Mijn doelgroep bestaat uit ouderen en senioren die nog geheel zelfstandig wonen, en af en toe een klushulp kunnen gebruiken, maar ook hulp kunnen gebruiken bij de dagelijkse bezigheden in huis. Ook bied ik hulp bij mensen die een beroerte hebben gehad of herstellend zijn ná een valpartij (hulpbehoevend) en aan het revalideren zijn en daarna weer zelfstandig thuis moeten gaan wonen. Denk hieraan bijv. aan de nodige hulpmiddelen die moeten worden gemonteerd.

Mijn affiniteit ligt bij kleine klusjes, technologie, het welzijn van dieren, de natuur en die van ouderen.

Mijn naam is Matthieu en kom uit Maarssen. Ik ben een handige doe-het-zelver, géén alleskunner! Ik ben oprecht, betrouwbaar  en  eerlijk persoon. Mijn doel is om mensen te helpen en daarbij te ondersteunen waar mogelijk zodat zij thuis langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Een helpende hand van A tot Z. Geen verrassingen achteraf!

Lijkt het u wat of misschien kent u iemand die wel wat hulp kan gebruiken en tevens een praatje wil maken?

Neem dan contact op en we maken geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Bezoek ook eens de pagina Grafonderhoud of klik op onderstaande flyer

Grafonderhoud_Multi_Service_Utrecht.jpg
2021 advertentie MSU.jpg
bottom of page